NADA Conceptstore

NADA ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving. Een mooi en blijvend resultaat. Maak elke ruimte aantrekkelijk voor bezoekers of bewoners door een groene wand of mosmuur te plaatsen. Wij bieden een ruim en verrassend assortiment groene kaders en systemen.

Een groene plek in de stad.

De NADA Conceptstore is een plek in de stad waar mensen zich net zo thuis kunnen voelen als in de natuur zelf. NADA is, behalve een winkel, showroom en aqaurium speciaalzaak vooral een plek waar mensen opnieuw verbaasd leren zijn over de eenvoud en de schoonheid van de natuur. Onze slogan “Every room should be a living room!” vertaalt zich letterlijk in een veelzijdig assortiment met voor ieder wat wils – van aquaria tot home made ceramics, onderhoudsloze mosmuren, designobjecten en originele of moderne plant-systemen: er is een ruime keuze voor elk budget.

 

Bent u op zoek naar een totaaloplossing, moswand of aquarium voor uw interieur, kantoor of zaak en wil u graag rustig over de mogelijkheden praten? Dan nemen we u graag mee naar onze nieuwe showroom in ’The Beacon’, om de hoek van onze winkel. Hier kunnen we in een groene en inspirerende omgeving bespreken waarmee we u het best van dienst kunnen zijn.  U kan telefonisch of in de winkel een afspraak vastleggen met onze projectleider, salesmanager of het designteam.

 

Algemene informatie

 

Lange Koepoortstraat 10-12 2000 Antwerpen

Meer informatie op de contactpage

Promofilm winkel

https://www.youtube.com/watch?v=xrFoN2c1vEM

 

ATV – Reportage over de winkel

Winkelreportage over NADA van ATV voor het programma 'Hotspot', gepresenteerd door Zoë van Gastel.

Geplaatst door NADA op Vrijdag 17 april 2015

 

NADA – 0pbouw van de winkel

Filmpje over de opbouw van onze winkel!

Geplaatst door NADA op Donderdag 12 februari 2015