Partners

Onze partners en leveranciers zijn allen experts met een geheel eigen focus en kwaliteit. Als jong bedrijf doen we daarom beroep op hun expertise of producten en zijn we dankbaar en trots dat we mogen delen in de ervaring van deze bedrijven. We stellen ze daarom graag aan u voor.

Ecopots - Tijdloos, 100% Belgisch design - Pots & Frames van ecologisch plastic

ECOPOTS

 

Ontwikkelt bloempotten en plantenbakken die niet alleen zijn gemaakt van gerecycled kunststof met een natuurlijke look, maar die vooral ook vandaag, morgen en over tien jaar nog goed, mooi en relevant zijn. Dat is duurzaamheid volgens ECOPOTS. En dat is waarom wij als firma voor een exclusief partnership met ECOPOTS kiezen.

ECOPOTS is een 100% Belgisch, lokaal merk in kunststof bloempotten en plantenbakken voor binnen en buiten dat vanaf de basis ontworpen is met duurzaamheid in gedachten. Het gebruik van gerecyclede materialen als grondstof en tijdloze vormgeving als visueel kenmerk zijn hierbij de rode draad. Samen met innovatieve oplossingen, een optimaal gebruiksgemak en een uitstekende dienstverlening maakt dit van ECOPOTS een onderscheidend merk. 

 

TIJDLOOS DESIGN VOOR BINNEN EN BUITEN

 

Rond of vierkant, rechthoekig of bol. Hoog of laag en hangend of staand; de ECOPOTS collectie is zo ontworpen dat voor ieder kantoor, tuin of woonkamer er een perfecte pot is.  Of zijn, want met de ECOPOTS lijn blijf je variëren.  Alle moskaders uit onze nieuwe EcoBrick-collectie worden gemaakt met de design lijsten en frames van ECOPOTS.

 

Meer lezen kan je op de website van Ecopots

Buro International - Buro Comfort

HET KANTOOR VAN DE TOEKOMST

 

Onze belofte: Beyond Your Office. Het gaat niet alleen om uw kantoor of kantoorinrichting, maar om wat erin ontstaat. Het is onze metier en onze passie om aan de pure kantoorinrichting dimensies toe te voegen: die van efficiëntie, productiviteit en welbevinden. Die van groei, toekomst en voorsprong. Die van sfeer, schoonheid en connectie. Ontdek onze werkplekconcepten met een doordachte inrichting en duurzaam kantoormeubilair. Kom je laten inspireren in onze toonzalen in Tielt, Maldegem of St-Niklaas, door NADA in een groen kleedje gestoken.

 

NADA & BURO INTERNATIONAL – EEN GROEN PARTNERSHIP

 

BURO  INTERNATIIONAL is voorvechter van bekende en minder befaamde merken van kantoormeubilair. We geven de voorkeur aan kwalitatief hoogstaande en degelijke bureaumeubelen en groenleveranciers. Deze zijn het liefst van Europese family owned businesses die met passie ondernemen en voor wie we dankzij een hechte samenwerkingsband exclusief kunnen verdelen. Uw groene dromen laten we realsieren door onze partners bij NADA & Mosmuur.

 

Buro International NV

Galgenveldstraat 6 – 8700 Tielt – BE 0423.056.986

info@burointernational.be

tel +32 51 40 44 11

 

Ontdek hier meer over deze partner.

Groene wanden van Nature's green zijn Next Generation GreenWall systemen!

NEXT GEN LIVING WALLS – NATURE’S GREEN

 

Het designteam van NextGen is voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve groenwand-systemen of aanvullingen van de bestaande Nature’s Green Living Walls. Mede daardoor kan dit bedrijf het meest aantrekkelijke, begrijpelijke en betaalbare verticaal groen systeem op de markt voorzien. NADA en Mosmuur zijn leverancier van deze wanden in België en ontwikkelen  mee de nieuwe producten.

 

Bekijk hier de website van onze partner.

Onze vaste leveranciers voor alle groene projecten & plantgoed

ONZE KWEKERIJEN EN GROENLEVERANCIERS // AGORA – DECOFORA – NIEUWKOOP

 

Alle groen dat we in bij NADA verkopen of in projecten toepassen, is bij hen in goede aarde gevallen. Deze familiebedrijven zijn niet alleen lokale partners, maar leveren ook de beste kwaliteit. Door te kiezen voor drie, vaste leveranciers kunnen we doorheen alle seizoenen en vast assortiment aanbieden en steeds gezond en vol plantgoed garanderen. Bonsai worden geslecteerd bij Euro-bonsai in Lochristi

 

Bekijk hier de website van: AgoraDecoforaNieuwkoopEuro-bonsai