Crew & Company

NADA werd opgestart in 2014 door zaakvoerders, Jan en Marieke Vos, en groeide al snel uit van een conceptstore tot ontwerp-en adviesbureau met een ambiteuze missie tot vergroening van woningen en commerciële ruimtes. In 2015, vanuit een nieuwe groene inspiratie is Mosmuur ontstaan, een nieuw dochterbedrijf. Via de samenwerking tussen NADA-Mosmuur zetten wij onze missie verder: het aanbieden van oplossingen voor groene wanden, aquascaping, aquariumontwerp- en onderhoud, vijverecologie, stadstuinieren, botanica en ecodesign. Sinds 2021 staat Mosmuur op eigen benen met de focus op projectwerking (moswanden, living walls, plantfalls, interieurbeplanting) en alle daarbij horende onderhoud services zodat NADA zich nog meer kan specialiseren en toeleggen op aquaristiek en winkelverkoop.

Company

Onze firma bestaat uit een jong, enthousiast en dynamisch team uit Antwerpen, ons doel is met onze producten en projecten natuur terug dichter bij de mensen te brengen. We doen dit vanuit onze uitvalsbasis NADA: een winkel waar jonge stadsbewoners terecht kunnen voor originele elementen voor groen in huis, en via onze dochterfirma Mosmuur BV.

We zijn een jong bedrijf, bestaande uit een vast winkelteam -oa. een botanicus- ecoloog – bioloog – aquariumspecialisten – groenontwerpers – winkelassistenten – en de projectuitvoerders en salesmanagers achter Mosmuur – grafische crew – projectuitvoerders – schrijnwerkers – het productiephuis en ons magazijn / (s)mosatelier het Moskwartier.

Onze zaak bestaat nu zo’n zes jaar en is uitgegroeid tot het huidige team van 18 vaste, enthousiaste medewerkers en projectuitvoerders. Met onze nieuwe locaties Het (s)Moskwartier en kantoor / showroom The Beacon hebben we nu ook de nodige infrastructuur opdat al onze medewerkers hun talenten en vaardigheden verder kunnen ontplooien, en niet allen onze bedrijf, maar ook zijzelf als mens verder kunnen groeien binnen onze filosofie.

Onder de naam ‘AtmossfAIR’ ontwikkelen we samen met het Finse Genano luchtzuiverende units in een aantrekkelijke en decoratieve mos-cover om je (t)huis of kantoor te decoreren en kwalitatief te verbeteren. Zie voor meer info op www.atmossfair.be

Wie is wie?

De NADA winkelcrew

Jan Vos // zaakvoerder – winkelverantwoordelijke – aquascaper

jan@nada.be

Sam Declerck // winkelmanager – aquariumverantwoordelijke

sam@nada.be

Jonathan Gevaert // winkelmedewerker   –  aquarium specialist – projectuitvoering aquaristiek en onderhoud

jonathan@nada.be

Camille Taeymans // winkelmedewerker – projectuitvoering aquaristiek en onderhoud

serviceteam@nada.be

Emanuela Roa Estrada // winkelmedewerker – grafisch design

manou@nada.be

 

Winkelassistentie

Senne Note // winkelassistent – terraria/ecosysteem specialist

Amber Vroone // winkelassistent

Sebastian Adriaensens  // winkelassistent

 

Onze huidige stagiaires // Milo

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.