Groen op school

NADA realiseerde binnen het stedelijk onderwijs reeds 12 projecten ter verbetering van het binnenklimaat. We doen dit door middel van allerlei producten, workshops en DIY pakketjes. In de vorm van luchtzuiverende groene wanden of Breathing Walls, mobiele Roomdividers, planten in de klas, mosmuren of moslogo's en meer groen op de speelplaats. Dit alles om de luchtkwaliteit en het welbevinden van de schoolomgeving te verbeteren. Het resultaat is productievere leerlingen, minder afwezigheden, betere binnenlucht en meer groen. Interesse of meer weten? Vraag info of een startpakket aan via onderstaand contactformulier.

Nada gaat voor groenere scholen

Leerlingen brengen 40% van hun dag door in klaslokalen, een slecht binnenklimaat kan de leerprestaties van de kinderen beïnvoeden. Planten zorgen voor een aangename sfeer, zuivere lucht en gerichte aandacht.  NADA wil daarom zijn steentje bijdragen en mee investeren in een groenere toekomst voor de nieuwe generatie. Tevens willen we  een voortrekker zijn in bewustmaking hiervan, door leerlingen en leerkrachten actief te betrekken in een interactieve en educatieve context.

De CO2 concentraties op scholen zijn vaak te hoog, 80 tot 88% van de klaslokalen voldoet niet aan de minimumnorm.

Planten in de klas reduceren tussen 10 en 20% van de CO2. We bieden tal van oplossingen en producten.

Wil je graag instappen? Kies dan voor een verkennend startpakket ‘groene lucht’ (all-in). Een startpakket bevat een groene wand van 1,5mx1m met luchtzuiverende planten, 2 grote zuiverende planten in pot van gerecycleerde pet-flessen, zaaigoed, een window-farm, een spelpakket met educatief boekje ‘groen om in de klas te doen’, een geveltuin én de educatieve workshop ‘mosschilderij maken in de klas’ van 3 uur – prijs 1850€ excl. BTW – (2650 € excl. BTW indien verticale tuin van 2mx2m)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.