Hoofdkantoor SAP Brussel

SAP staat aan de kern van de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider in software voor ondernemingstoepassingen helpt SAP organisaties de schadelijke effecten van complexiteit tegen te gaan, nieuwe mogelijkheden voor innovatie en groei te genereren en de concurrentie vóór te blijven. Bij een revolutionaire visie hoort een revolutionair bedrijfsimago. Vanzelfsprekend kom je als klant dan bij Mosmuur terecht.

Op 27 september 1990 verstevigde de Duitse onderneming SAP SE zijn positie op de markt met een BeLux vestiging in Brussel. Sinds die dag schrijft SAP BeLux aan zijn succesverhaal. Het Belgisch-Luxemburgse SAP stelt vandaag 240 mensen tewerk en levert ondersteuning en diensten – voor e-business, financiële, logistieke en human resources processen – aan 997 Belgische en 114 Luxemburgse klanten.

De visie van SAP was van bij het begin duidelijk: standaard applicatiesoftware ontwikkelen voor real-time bedrijfsprocessen. Vandaag, in het competitieve internettijdperk, biedt SAP proactieve bedrijven en hun medewerkers, klanten en partners de ondersteuning die ze nodig hebben om vlot samen te werken en succes te boeken.

 

Mosmuur realiseerde verschillende moswanden, oa. een wand in Modern moss voor het restaurant en de kantine, een roomdivider in Urban Jungle stijl en verschillende kleinere panelen in de inkom, gangen en kantoorruimten. Ook installeerden we een infowand met scannable-apps waarvoor we zowel freeswerk als drukwerk leverenden.

 

Website SAP