We blijven open – Corona

Onze winkel heeft aangepaste openingstijden (van 12u tot 16u tijdens de weekdagen) en stapt over naar digitale verkoop en home-delivery. We bieden voor klanten tal van acties en DIY-pakketjes zodat u thuis verder kan met groen en zorgverlening van planten en dieren. Kijk bij de SALES en nieuwsberichten voor meer info.

Gratis levering in Antwerpen voor bestelling boven € 50 en extra korting op luchtzuiverende planten en wanden - DIY pakketjes - veel promo's!

Er is op aanvraag gratis levering in Antwerpen met de NADA bakfiets voor bestellingen van € 50 of meer. Alle producten zijn leverbaar!

Bij bestelling voor 11 uur, wordt dit indien mogelijk in de namiddag geleverd of ten laatste zaterdag volgend op uw bestelling. Ook leveringen buiten Antwerpen mogelijk mits klein supplement. We geven voorrang aan essentiële verkoop (voeding en dieren) en verlenen deze dienstverlenging zolang we geen onnodig risico nemen voor klanten en medewerkers.

Verder 20% korting op alle planten en Breathing (living) Walls !

Actie van de maand maart – 60% korting op een Live Painting (living wall kader met 12 luchtzuiverende planten, nu 100€ ipv 225€)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.