We zijn open – Corona

Onze winkel blijft open tijdens de normale openingstijden en stapt waar mogelijk over naar digitale verkoop en home-delivery op aanvraag om onze klanten maximaal te kunnen ondersteunen. We bieden voor klanten tal van wisselende winkel-acties en hebben nu ook een DIY-mospakket zodat u thuis verder kan met groen en zorgverlening van planten en dieren. Kijk bij de SALES en nieuwsberichten voor meer info of op mismuur.be

Gratis levering in Antwerpen voor bestelling boven € 100 en extra korting op luchtzuiverende planten en wanden - DIY pakketjes - veel promo's!

Er is op aanvraag gratis levering in Antwerpen met de NADA bakfiets voor bestellingen van € 100 of meer. Alle producten zijn leverbaar!

Bij bestelling voor 11 uur, wordt dit indien mogelijk in de namiddag geleverd of ten laatste zaterdag volgend op uw bestelling. Ook leveringen buiten Antwerpen mogelijk mits klein supplement. We geven voorrang aan essentiële verkoop (voeding en dieren) en verlenen deze dienstverlenging zolang we geen onnodig risico nemen voor klanten en medewerkers.

Verder 20% korting op alle planten en Breathing (living) Walls !

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.