Wij blijven open – Corona

Onze winkel blijft open tijdens de normale openingstijden en stapt waar mogelijk over naar digitale verkoop en home-delivery op aanvraag om onze klanten maximaal te kunnen ondersteunen. We bieden voor klanten tal van wisselende winkel-acties en hebben nu ook een DIY-mospakket zodat u thuis verder kan met groen en zorgverlening van planten en dieren. Kijk bij de SALES en nieuwsberichten voor meer info of op mosmuur.be

Gratis levering in Antwerpen voor bestelling boven € 100 en extra korting op luchtzuiverende planten en wanden - DIY pakketjes - veel promo's!

Beste Klanten,
 
onze winkel blijft opnieuw geopend tijdens deze moeilijke periode. Je kan tijdens deze nieuwe lock-down langskomen voor al je producten, medicatie, voeding, dieren en plantgoed, maar gebruik je gezond verstand daarbij. Voor grotere bestellingen vragen we met een aankopenlijstje te komen om je tijd in de winkel te beperken, mail ons ook indien mogelijk je vragen vooraf. We voorzien ruimte om beschut te wachten in de inkom en vragen afstand te bewaren. Respecteer de bemerkingen van ons winkelpersoneel wanneer ze vragen even buiten te wachten of later terug te keren. Betaal zoveel mogelijk met kaart (contactless) of eco-cheques en was je handen voor het binnengaan en betalen. Denk aan jezelf, maar ook aan ons winkelteam, ze dragen immers ook zorg over een heel aantal dieren en levende haven.
 
Kerst – Bestel ook tijdig je kerstboom dit jaar, bij voorkeur via onze website. We versturen een bestellijst per nieuwsbrief, betalen kan met eco-cheques.
 
Free home delivery Antwerp: we leveren met onze bakfiets al je producten in de binnenstad en dit binnen de drie werkdagen. Langskomen is dus niet altijd een noodzaak. Buiten de stad vragen we een kleine fee, informeer je per mail over prijzen.
 
Het NADA-Mosmuur team
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.