advertica-default-slider-image

Kom naar de workshop aquascaping op 12 maart!

Home  >>  Geen categorie  >>  Kom naar de workshop aquascaping op 12 maart!

Kom naar de workshop aquascaping op 12 maart!

On februari 9, 2017, Posted by , In Geen categorie, With No Comments

Een mooi beplant aquarium opstarten of een Japanse Iwagumi-scape ontwerpen zoals Takashi Amano? Wil je een aquarium maar je weet niet wat of hoe? Doe mee aan onze interactieve namiddag en we helpen je verder!

Tijdens deze mini-cursus ontwerpen we samen een Iwagumi-scape met ‘yamaya, dragon of seiryu stones’ of houtsoorten (ADA) in een nano-cube van 30l of 60l (andere modellen van Dennerlé of Do!Aqua mogelijk of bespreekbaar). Samen doorlopen we alle stappen: van bodem met substraat en bemesting, uitzetten van de mineralen en bacteriecultuur, naar de juiste esthetische en optische steenzetting (gebruik van gulde snede, Japanse ZEN principes,…) tot de geschikte beplantingskeuze en gezamenlijke aanplanting, het opbinden van de mossen,… Aquascaper Jan Vos geeft een demonstratie Aquascaping, de les wordt gegeven door Jan en Marieke Vos en een crew professionele medewerkers. Na deze namiddag ga je naar huis met je eigen gloednieuw en prachtig ingericht aquarium, zodat je na het vullen en aansluiten van de apparatuur een kant-en-klare aquascape hebt. Na enkele weken kan je dieren/garnalen/vissen toevoegen en heb je een prachtig Japans aquarium vol leven in huis. Na het volgen van deze cursus geniet je bovendien 10% korting op de aankoop van de dieren. Inschrijen kan via de winkel, telefonisch of per email. Inschrijvingen zijn pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld. Meer info bij evenementen en worskhops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *